فایل های دسته بندی صنایع غذایی
-
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت امولسیفایرها در صنایع غذایی,فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 49پاورپوینت کامل و آماده ارائهبکارگیری اشکال و تصاویر مرتبط با هر بخشقسمتی از متن:یکی از جنبه های مهم صنعت غذا که هر روز بر اهمیت آن اضافه می شود...
-
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت بسته بندی مواد غذایی,فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 47پاورپوینت کامل و آماده ارائهبکارگیری اشکال و تصاویر مرتبط با هر بخشفهرست مطالب:مقدمهطبقه بندی بسته بندی بسته بندی اولیه ثانویهبسته بندی برای حمل و نق...
-
دانلود مقاله پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان غذاهای عملی نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 17 صفحه قسمتی از متن : چکیده اصطلاح "غذاهای عملی" نوعی از کرنش های باکتریایی و محصولاتی با منشأ گیاهی و حیوانی حاوی اجزای فیزیولوژیکی فعال را که برای سلامتی ان
-
دانلود مقاله مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولهااز عصاره هسته انگور نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 12 صفحه قسمتی از متن : چکیده: ازگذشته های دور،انگور موارد استفاده بیشماری داشته است.امروزه در سراسر دنیا ،به موارد تغذیه ای شامل مصرف انگوربصورت خام وخشک شده
-
دانلود مقاله روغن های خوراکی نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 17 صفحه قسمتی از متن : روغنهای خوراکی در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گليسريدها تشکيل يافته است. تری گلسيريدها از اتصال گروه کربوکسل اسيدهای چرب با گليسرول(نوعی الکل) به وجود می آيد. اسيدها
-
دانلود مقاله فرایند تخلیص پروتئین در مقیاس صنعتی نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 111 صفحه قسمتی از متن : در طي دهه هاي شصت و هفتاد قرن بيستم ميلادي، پيشرفت در دانش بيولوژي امكان استفاده از سلولها و مولكولهاي آنها و نيز استفاده از كل يك ارگانيزم براي توليد محصولات مختلف
-
دانلود مقاله خواص ماهي و ميگو و اثرات امگا 3 نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 60 صفحه قسمتی از متن : مصرف ماهي در سلامت قلب همان طور كه اشاره شد، يكي از عوامل خطر زمينه ساز بيماري عروق كرونر، مصرف غذاهاي نامناسب است كه فرهنگ اين گونه مصرف در خانواده شكل ميگيرد و رواج آن
-
دانلود مقاله تهیه ادویه فلفل قرمز با استفاده از خشک کن صنعتی نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 92 صفحه قسمتی از متن : مشخصات گیاه شناسی و کشاورزی فلفل قرمز : فلفل قرمز، گیاه بومی امریکای جنوبی بوده و هم اکنون در تمام دنیا و بویژه در نواحی دارای آب و هوای گرمسیری کاشته می
-
دانلود مقاله استحصال شيره باريجه و كاربردهاي آن نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 185 صفحه قسمتی از متن : باريجه امروزه باريجه كمتر نقش دارويي داشته و بيشتر به عنوان طعمدهنده در محصولات غذايي مانند نوشابههاي غيرالكلي و فرآوردههاي گوشتي و يا معطركننده و تثبيتكننده عطره
-
دانلود مقاله چاي و پودر فوري چاي سبز نوع فایل: word فرمت فایل: doc قابل ویرایش تعداد صفحات : 143 صفحه قسمتی از متن : مقدمه: چای مانند قهوه و کاکائو در ردیف رایج ترین و مهمترین نوشابه های مطبوع مورد مصرف در بیشتر کشورهای جهان از جمله ایران می باشد. نظر به اینکه ایران با دارا بودن حدود یک درصد ا